Με τις Ελένη Ιωσήφ, Ναϊάδα Λιόλιου, Δανάη Μποφίλιου

Σάββατο 30/03/19, 18:00-21:00
Κόστος: 10€/ώρα,18€/δίωρο, 25€/τρίωρο.(για εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής: 10€/δίωρο, 15€/τρίωρο )
Συμμετοχές μόνο με ελάχιστη προκαταβολή 10€ έως Πέμπτη 28/03/19. Περιορισμένες θέσεις. Επικοινωνία: 694 851 6110


Αποτελείται από 3 μονόωρα σεμιναριακά αυτοτελή μαθήματα διαμορφωμένα έτσι που το ένα να μας καθοδηγεί στο επόμενο!
1. Ξεκινάμε με ζέσταμα βελτιώνοντας τεχνική & κίνηση με παιχνιδιάρικες ασκήσεις

2. Μεταμορφώνουμε ένα τραγούδι σε κίνηση και έκφραση!
3. Καλλιεργούμε τη μουσικότητα μας δημιουργώντας επικοινωνία με τη μουσική.
Απαραίτητα: καλή διάθεση. Προαιρετικά: ένα μαντήλι μέσης

Απευθύνεται σε χορευτές και ασκούμενους tribal fusion belly dance καθώς και σε αυτούς που θέλουν να συνδεθούν με το σώμα και την έκφραση τους. 

Περιγραφή σεμιναρίου

18:00-19:00 “Για το σώμα & το μυαλό”
Ζέστανε το σώμα σου ήρεμα κ ενεργά από μέσα προς τα έξω (Yoga). Παιχνιδιάρικες ασκήσεις που βελτιώνουν τεχνική κ κίνηση με έμφαση το κέντρο μας (κοιλιά & rolls)! Συγχρόνισε, έλεγξε, παίξε, νιώσε όμορφα!

Διδασκαλία: Ελένη Ιωσήφ, Δασκάλα Tribal Fusion, Belly Dance, Polynesian, Yoga, Pilates & Performer.

19:00-20:00 “Εσύ είσαι η αιτία”
Χορογραφία, fusion belly dance vintage style. Ποιος είναι η αιτία που χορεύουμε; Πως
εκφράζουμε τα συναισθήματά μας μέσα από τον χορό; Μπορεί ένα τραγούδι να μεταμορφωθεί σε κίνηση και έκφραση; Όλα αυτά θα τα ανακαλύψουμε
μέσα από μια χορογραφία γεμάτη νάζι και εκφραστικότητα.
Χορογραφία – Διδασκαλία: Ναϊάδα Λιόλιου, Tribal Fusion και Egyptian Belly Dance δασκάλα & performer.

20:00-21:00 “Create magic”

Η μουσικότητα είναι ένα απ’ τα πιο σημαντικά στοιχεία πάνω στο χορό. Μας επιτρέπει να ‘παίζουμε’ με τη μουσική κάνοντας απλές κατά βάση κινήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε δημιουργούμε έναν διάλογο, ένα παιχνίδι που μας αφήνει ένα όμορφο και πολλές φορές θεραπευτικό συναίσθημα. Σε αυτή τη χορογραφία λοιπόν θα δημιουργήσουμε καλή επικοινωνία με τη μουσική, θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας και θα μπούμε σε έναν κόσμο με πολλές εκπλήξεις. Με λίγα λόγια, θα δημιουργήσουμε μαγεία. Ελάτε να παίξουμε! Διδασκαλία: Δανάη Μποφίλιου, Δασκάλα Tribal Fusion Belly Dance & Performer Tribal Fusion, Hatha Yoga Instructor.

Εργαστήρι Afro Fusion

Με τη Γιάννα Αλαμάνου

Σάββατο 8/12/18 στις 18:00-19:30.
Ένα σύστημα κίνησης βασισμένο στους παραδοσιακούς αφροβραζιλιάνικους χορούς με επιρροές σύγχρονου και μοντέρνου χορού. Πολυρυθμικότητα δεξιοτεχνία αντοχή και πολλά άλλα συνθέτουν το σύστημα που σε οδηγεί να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου σε μια μοναδική μορφή τέχνης.

Κόστος: 12€, 10€ (για εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής)
Μόνο με δήλωση συμμετοχής στο 694 851 6110 

Περιγραφή
Ο χορός είναι μία δραστηριότητα που προσφέρει ευεξία όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη ψυχή.
Είναι λοιπόν ένα δώρο που ο καθένας μας πρέπει να κάνει έστω και μια φορά στον εαυτό του!!!!

Afro Fusion 
Ένα σύστημα κίνησης βασισμένο στους παραδοσιακούς αφροβραζιλιάνικους χορούς με επιρροές σύγχρονου και μοντέρνου χορού 
Τι μπορεί να κάνει ένα ανθρώπινο σώμα?  Τα πάντα!
Πολυρυθμικότητα δεξιοτεχνία αντοχή και πολλά άλλα συνθέτουν το σύστημα που σε οδηγεί να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου σε μια μοναδική μορφή τέχνης.
Το επίπεδο είναι ανοιχτό , Φορέστε  Άνετα ρούχα  Και το πιο ωραίο χαμόγελο σας!!!!

Το μάθημα ξεκινάει με το ζέσταμα όλου του σώματος. Ασκήσεις ενδυνάμωσης, διατάσεων αλλά και μικρές κινητικές φράσεις που ξυπνάνε το κεντρικό νευρικό σύστημα.
Έπειτα διδάσκεται η κινησιολογία που είναι βασισμένη στη τεχνική του Afro Fusion. Στην πορεία με βάση το κινησιολόγιο που θα έχουν διδαχθεί οι συμμετέχοντες δημιουργείτε μια χορογραφία. Το μάθημα κλείνει με την απαραίτητη αποθεραπεία σώματος και μυαλού!

 

Yin Yang Yoga Night / Flow & Restore

 Με την Αναστασία Παπαδούλη

Σάββατο: 1/12/18 στις 19:00-21:30

Ένα ταξίδι εξισορρόπησης ανάμεσα στην κίνηση και την ακινησία, από τη σταθερότητα και την ασφάλεια της γης στη ροή και τη δημιουργική έκφραση του νερού. 

Κόστος:15€, 10€(για εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής). Μαζί σας φέρνετε και το στρωματάκι σας!
Μόνο με δήλωση συμμετοχής στο 694 851 6110 

Περιγραφή
Κάποιοι από τους τρόπους με τους οποίους θα εξερευνήσουμε και θα χαρούμε τον εαυτό μας σε αυτό το εργαστήριο είναι μέσω της creative flow και της yin yoga, διαλογισμού, τεχνικών αναπνοής κ.α.

Creative Flow
Στην Creative Flow εκφραζόμαστε μέσα από την κίνηση του σώματος, καθώς περνάμε από τις θέσεις δημιουργώντας μικρές χορογραφίες με βάση τη yoga, αλλά και εμπλουτισμένες με πιο ελεύθερη κινησιολογία. Μέσω αυτής της ροής, θυμόμαστε πώς να κυλάμε με τη ζωή, δημιουργούμε χώρο και απελευθερώνουμε το σώμα, το συναίσθημα και το νου, ώστε να μπορούμε να εκφράζουμε και να τιμούμε τον εαυτό μας ολόκληρο, έτσι ακριβώς όπως είναι.

Yin Yoga
Στη Yin Yoga προσεγγίζουμε τις θέσεις με απαλότητα και ευγένεια, μέσω μιας ευγενικής έλξης την οποία ασκούμε κρατώντας τις θέσεις για αρκετά λεπτά και καθώς επιτρέπουμε στους μυς να αφεθούν, μπαίνουμε πιο βαθιά και επηρεάζουμε τους συνδέσμους , το συνδετικό ιστό* καθώς και τα αντίστοιχα κανάλια ροής της ενέργειας στο σώμα, τους Μεσημβρινούς. Με τον τρόπο αυτό αφυπνίζουμε την ικανότητα της αυτοθεραπείας, ανακαλύπτουμε την ήρεμη δύναμη που έχουμε μέσα μας, εξερευνούμε τον εαυτό μας εκ των έσω και βιωματικά μαθαίνουμε να είμαστε παρόντες στη ζωή μας και να δεχόμαστε με γαλήνια αποδοχή την πραγματικότητα όπως είναι.
*συνδετικός ιστός : ένα αρχιτεκτονικό σύστημα το οποίο περίτεχνα συνδέει, προστατεύει και ενώνει την υλική ζωή μέσα στο σώμα μας και εμπεριέχει το συναισθηματικό μας αποτύπωμα. Οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτόν , συνεπάγεται βαθύτατη θεραπεία στο φυσικό σώμα, στο συναισθηματικό σώμα και στην ψυχή.

Σάββατο 6/10/18 στις 18:30-20:30
Με τις Ελένη Ιωσήφ και Ναϊάδα Λιόλιου.


Περιγραφή σεμιναρίου
18:30-19:30 Express your self
Μαθαίνω να ακούω τη μουσική και να την εκφράζω.
Μια εσωτερική ματιά στον χορό και σε αυτά που θες να εκφράσεις εσύ με τον χορό σου. Εκφράσου χορεύοντας!!! Βρες το τέμπο και το ρυθμό σου. Παίξε με την ταχύτητα.
Διδασκαλία: Ελένη Ιωσήφ, Δασκάλα Tribal Fusion, Belly Dance, Polynesian, Yoga, Pilates & Performer.

19:30-20:30 “Intertwine
Διδασκαλία χορογραφίας και εξάσκηση τεχνικής για Ισορροπία, Στροφές και Shimmy στατικό ή σε βήματα. Τραγούδι : Intertwine, Beats Antique

Χορογραφία – Διδασκαλία: Ναϊάδα Λιόλιου, Tribal Fusion και Egyptian Belly Dance δασκάλα & performer. Απευθύνεται σε χορευτές και ασκούμενους tribal fusion belly dance και σε αυτούς που θέλουν να συνδεθούν με το σώμα και την έκφραση τους. Κόστος 18€, 10€(για εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής)

 

ArtsHub

Λεωφ. Βουλιαγμένης 201, Δάφνη 172 35
Tηλ: 213 090 7816 από σταθερό
69 4851 6110 από κινητό
Email: info@artshub.gr

 

Pin It on Pinterest