Επιλογή Σελίδας

Hatha Yoga

Η yoga είναι ένα αποδεδειγμένο μονοπάτι για ευεξία, ψυχική ανάταση και μακροβιότητα. Είναι από τη φύση της θεραπευτική είτε την εξασκεί κάποιος ενεργητικά είτε παθητικά.

 Το μάθημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συναντά τους μαθητές ακριβώς εκεί που βρίσκονται. Ενθαρρύνει την αυτοανακάλυψη και την αλλαγή, όχι την τελειότητα. Χρησιμοποιούνται βοηθήματα όπως blocks, ιμάντες, κουβέρτες κ.α. ώστε να μεγιστοποιούνται τα οφέλη που μπορεί να λάβει κανείς, επειδή ανταποκρίνονται με ακρίβεια στην συγκεκριμένη ανάγκη που έχει ο ασκούμενος, τη συγκεκριμένη στιγμή, στη συγκεκριμένη στάση.

 Έτσι όταν ο σκοπός, δηλαδή η άσανα (στάση), εκπληρώνεται με ευκολία, η πρόθεση ενισχύεται και η διαδρομή της ανακάλυψης ξεκινά. Ενσωματώνοντας μια ήρεμη προσέγγιση στην πρακτική μας αφήνοντας έξω τις δυσκολίες, μαθαίνουμε να είμαστε ήρεμοι και ανοιχτοί στην αλλαγή χωρίς να έχουμε προσδοκίες.

 Αυτό από μόνο του είναι συναρπαστικό. Και μας ακολουθεί και έξω από την τάξη στις γεμάτες ταχύτητα ζωές μας βοηθώντας να ανταποκρινόμαστε σταθερά και με άνεση στις προκλήσεις, όπως ανταποκρινόμαστε στις στάσεις πάνω στο στρωματάκι μας.

 Ξεκινάμε με σειρά απλών κινήσεων που σκοπό έχουν να ζεστάνουν το σώμα κινώντας απαλά τις κλειδώσεις και να ξυπνήσουν τη σπονδυλική στήλη. Ακολουθούν οι ενεργητικές στάσεις που ενδυναμώνουν το σώμα και στη συνέχεια είναι η εξερεύνηση των στάσεων όπου χρησιμοποιούμε και τα βοηθήματα που υποστηρίζουν το σώμα και το προετοιμάζουν για τη savasana την στάση της βαθιάς χαλάρωσης στο τέλος του μαθήματος.

 Τι να φοράω;

Για να ασκηθείτε φορέστε άνετα ρούχα κατά προτίμηση βαμβακερά.

 Τι να έχω μαζί μου στο μάθημα;

Στρωματάκι (αν έχετε δικό σας, διαφορετικά υπάρχει και στην σχολή) και για τη savasana ζέστες κάλτσες και μία ζεστή ζακέτα ή μπλούζα.

 Τι μπορώ να έχω φάει πριν;

Να έχετε φάει πλήρες γεύμα τουλάχιστον 3-4 ώρες νωρίτερα ή ένα ελαφρύ γεύμα μιάμιση ώρα πριν.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 109€ (από 135€) το 1ο τρίμηνο

μόνο για νέες συμμετοχές

Προσφορά για νέες συμμετοχές

Ξεκίνησε τώρα μαζί με έναν φίλο/η! Κερδίστε & οι δύο 50% έκπτωση στον 1ο μήνα!

Πρόγραμμα

Πρωινό τμήμα
Τετάρτη  και Παρασκευή  10:00 – 11:30.

Για το απογευματινό τμήμα επικοινωνήστε μαζί μας!

Δίδακτρα

Δύο φορές την εβδομάδα: 55€/μήνα, 95€/δίμηνο, 140€/τρίμηνο
Μία φορά την εβδομάδα:
40€/μήνα, 75€/δίμηνο, 100€/τρίμηνο

Drop in: 15€ 

Αναστασία Παπαδούλη

Yoga teacher, Reiki therapist

Η Αναστασία Παπαδούλη είναι δασκάλα yoga, RYT 200. Έχει αποφοιτήσει από το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga του Yoga House και είναι κάτοχος του τρίτου βαθμού Reiki, στο σύστημα Usui.

Συνεχίζοντας την ενασχόλησή της με τη διδασκαλία της yoga, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εκπαίδευσης στην Yin yoga & Creative Flow, Η επιστήμη των Mudras, NLP Workshop: Η Τέχνη της διδασκαλίας κ.α.

Διδάσκει ήδη 5 χρόνια Hatha Yoga , Yin Yoga , Vinyasa Flow Yoga και εκπαιδεύεται το Thai Yoga Massage. Παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία.

“Κάθε μάθημα Yoga είναι για μένα μια υπέροχη ευκαιρία να συνδεθώ με τους ανθρώπους από την καρδιά μου, να εμπνευστώ και να εμπνεύσω και μαζί, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους η yoga μπορεί να γίνει το όχημα για μια όμορφη,γεμάτη επίγνωση και νόημα καθημερινότητα.

Ο κάθε άνθρωπος είναι για μένα μοναδικός. Μου δίνει μεγάλη χαρά να βλέπω τους ανθρώπους να ανθίζουν, να αναγνωρίζουν και να εξελίσσουν τα χαρίσματά τους και μαζί να θυμόμαστε να αγαπάμε τον εαυτό μας έτσι ακριβώς όπως είναι. Namasté”

ARTSHUB

  

ArtsHub

Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη 172 35
Tηλ: 213 090 7816 από σταθερό
69 4851 6110 από κινητό
Email: info@artshub.gr

 

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συναινείτε με τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Pin It on Pinterest