Επιλογή Σελίδας

Tango Argentino

 

Το Tango Argentino γεννήθηκε στο τέλος του 19ου αιώνα στις λαϊκές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και σήμερα γνωρίζει τεράστια άνθιση σε όλο τον κόσμο όπως και την Ελλάδα. Είναι έντονα επικοινωνιακό και αυτοσχεδιαστικό, με σαφώς διακριτούς ρόλους για τον άντρα και την γυναίκα. Συνιστά έναν διάλογο του ζευγαριού που επιτρέπει τον αυτοσχεδιασμό με χορευτικές φράσεις απεριόριστης ποικιλίας, ανάλογα με την μουσική και την διάθεση του ζευγαριού.

Ως κοινωνικός χορός χορεύεται προπάντων σε χορευτικές βραδιές, τις λεγόμενες milongas. Σήμερα, στην Αθήνα κ σε όλες τις μεγάλες πόλεις διεξάγονται δεκάδες milongas κάθε βδομάδα.

 

Practica

 

Κάθε εβδομάδα διεξάγεται στον χώρο της Tango mas η Practica της σχολής.

Η Practica είναι βασικός θεσμός του tango argentino και της μάθησής του, καθώς συμβάλλει εξίσου με τα μαθήματα στην  εξέλιξη των μαθητών, ενώ αναπτύσσει και την απαραίτητη κοινωνικότητα και σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των συμμετεχόντων. Γίνεται εξάσκηση ή απλά χορός σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και φυσικά οι δάσκαλοι είναι πάντα εκεί για οποιαδήποτε βοήθεια. Σ’ αυτήν συμμετέχουν τόσο μαθητές από τα τμήματα της Tango mas όσο και άλλων σχολών καθώς και όσοι επιθυμούν  να πάρουν από κοντά μια πρώτη γεύση του tango.

 

Νέο Αρχάριο Ταχύρυθμο Τμήμα

 

Μάθε τώρα Tango Argentino στο νέο ολιγομελές ταχύρυθμο τμήμα!
Έλα μαζί με έναν φίλο ή φίλη και κερδίστε 50% έκπτωση στα δίδακτρα του πρώτου μήνα!

 

 

Πρόγραμμα

 

Τ1 (Αρχάριοι): Δευτέρα 19:00-20:00 & Τετάρτη 19:30-20.30

Τ2: Δευτέρα 20:00-21:00 & Τετάρτη 20.30-21.30

Τ3: Δευτέρα 21:00-22:00 & Τετάρτη 21.30-22.30

 

Practica “Tango mas”: κάθε δεύτερη Παρασκευή 22:00-24:00.

 

Οι δάσκαλοι είναι υπεύθυνοι για την κατάταξη κάθε μαθητή στο κατάλληλο τμήμα, κατόπιν συνεννόησης με το μαθητή και πιθανόν ενός διερευνητικού μαθήματος.

 

Δίδακτρα

 

Δίδακτρα: 45€/μήνα, νέοι κάτω των 35ετών: 35€/μήνα *,  drop in 10€,   Προπληρωμή τριμήνου: 110€ *

* δεν ισχύουν προσθετικά μαζί με άλλη προσφορά

Ιδιαίτερα μαθήματα κατόπιν συνεννόησης.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες!

Στάθης - Στέλλα

“Το tango argentino είναι μια ουσιαστική και επικοινωνιακή δραστηριότητα. Χαρακτηρίζεται από την φυσικότητα των κινήσεων, τον αυτοσχεδιασμό και την επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού. Αποτελεί για τον καθένα ένα ξεχωριστό βίωμα, ενώ είναι και ένας σύγχρονος και ζωντανός τρόπος διασκέδασης. Ακόμα κι αν δεν έχετε ασχοληθεί με κάποιο είδος χορού, ακόμα κι αν πιστεύετε πως δεν μπορείτε να ‘χορέψετε’, τότε το tango ίσως είναι ο χορός για σας.”

Στάθης Τσιγάντες, Στέλλα Τζάρτου

Περισσότερα

Ο Χώρος

tango-mas-logo-transparentΜεγ. Αλεξάνδρου 3,
Δάφνη 172 35
Tηλ: 6998420566
Email: info@tangomas.gr

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συναινείτε με τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Pin It on Pinterest