Επιλογή Σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

Μουσικοκινητικό εργαστήρι Carl Orff

Μουσικοκινητικό εργαστήρι Carl Orff για γονείς και παιδιά από 2- 3,5 ετών

Σε αυτό το εργαστήρι, με κύριο οδηγό το παιχνίδι, τη μουσική και την κίνηση, μικροί και μεγάλοι μπορούν να εκφραστούν ελέυθερα, να διασκεδάσουν και να παίξουν. Γονείς και παιδιά, μεταμορφώνονται σε μαγικούς ήρωες, ζώα και πλάσματα φανταστικά, ταξιδεύουν σε χρωματιστκούς κόσμους, χρησιμοποιούν το σώμα τους, μουσικά όργανα και άλλα ποικίλα υλικά. Τραγουδούν, έρχονται σε επαφή με το ρυθμό, χορεύουν,  αλληλεπιδρουν με άλλους, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Γονείς και παιδιά μέσω του παιχνδιού και της μεταξύ τους επαφής,  ενισχούν τη δημιουργική τους σχέση αλλά και το συναισθηματικό τους δεσμό.

Είστε έτοιμοι για παιχνίδι;

 

Μουσικοκινητικό εργαστήρι Carl Orff για παιδιά από 3,5 -5 ετών.

Παίζουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε και αυτοσχεδιάζουμε. Το ταξίδι ξεκινά!

Σε αυτό το εργαστήρι, μέσα από τη μουσική, την κίνηση και το παιχνίδι, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα, να αυτοσχεδιάσουν, ανακαλύψουν τις ικανότητες τους, να διασκεδάσουν, να αλληλεπιδράσουν και να κοινωνικοποιηθούν. Χρησιμοποιώντας μουσικα όργανα, κρουστά και μελωδικά, το σώμα ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας, τον αυτοσχεδιασμό ( μουσικό και κινητικό), τα ρυθμικά παιχνίδια, τραγούδια και παραμύθια, τα παιδιά αναπτύσσονται ολόπλευρα (γνωστικά, κοινωνικά, ψυχοκινητικά και συναισυηματικά), παίζουν και ψυχαγωγούνται.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

30€ (από 40€) ο 1ος μήνας,

55€ (από 70€) το 1ο διμηνο ή 80€ (από 90€) το 1ο τρίμηνο

Μόνο για νέες συμμετοχές 

Πρόγραμμα

Τετάρτη
17:30-18:30  2- 3,5 ετών

18:30-19:30  3,5-5 ετών

Δίδακτρα
40€/μήνα, 70€/δίμηνο,  90€/τρίμηνο

Ισχύει έκπτωση 20% σε εγγραφές δύο παιδιών (φίλοι, αδέλφια κτλ)
και παράλληλα έκπτωση 20% σε δραστηριότητες των γονιών.

Δημάκη Ειρήνη

Δασκάλα Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff, Νηπιαγωγός, Δασκάλα χορού Authentic Jazz

Η Δημάκη Ειρήνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ερμούπολη της Σύρου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ( ΤΕΑΠΗ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του τριετούς μετεκπαιδευτικού κύκλου Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff.

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια παιδικών χορών, μουσικής, body music, θεατρικής έκφρασης καθώς και μουσικού και κινητικού αυτοσχεδιασμού. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το το χορό. Έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας ΚΑΡΠΟΣ και με σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται με παιδιά προσχολική ηλικίας σε ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας ως νηπιαγωγός και διδάσκοντας μουσικοκινητική αγωγή.

ARTSHUB

  

ArtsHub

Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη 172 35
Tηλ: 213 090 7816 από σταθερό
69 4851 6110 από κινητό
Email: info@artshub.gr

 

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συναινείτε με τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Pin It on Pinterest