Επιλογή Σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tribal Fusion Belly Dance

Το Tribal Fusion Belly Dance είναι ένα νέο είδος χορού που συνδυάζει το βασικό βηματολόγιο του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού της κοιλιάς (Oriental) με την πρόσμιξη βασικών χαρακτηριστικών κινήσεων από άλλους χορούς όπως το φλαμένκο, πόππινγκ, κλασικό ινδικό χορό, σύγχρονο κ.α. Eίναι μετεξέλιξη του American Tribal Style χορού με φολκλορικές επιρροές.

Με τον όρο Oriental, δηλαδή “ανατολίτικος χορός”, αναφερόμαστε στους παραδοσιακούς χορούς της Αιγύπτου και γειτονικών χωρών, όπως αυτοί εξελίχθηκαν στο πέρασμα των χρόνων. Μερικά από τα πιο γνωστά είδη είναι το drum solo, baladi, maksum, saidi, κ.α.

Ο χορός αποτελεί μέσο έκφρασης και ανάδειξης τόσο του σώματος όσο και της πνευματικής υπόστασης του ατόμου. Η δύναμη της έκφρασης μέσα από το σώμα είναι το θαύμα του χορού που όλοι θα θέλαμε να κατακτήσουμε. Για να αποκτήσει κάποιος τον έλεγχο της κίνησης πρέπει να είναι πειθαρχημένος και ταυτόχρονα ελεύθερος.

Γνωρίστε το σώμα σας και κατακτήστε τον έλεγχο της κίνησης μέσα από ένα διαφορετικό είδος χορού, το Tribal Fusion Belly dance. Πρόκειται για έναν δυναμικό χορό, με αυτοέλεγχο στις κινήσεις αλλά ελευθερία στη έκφραση.

Διδάσκετε ο έλεγχος των κινήσεων μέσα από τεχνικές, χορογραφίες και παιχνίδια αυτοσχεδιασμού ως καταλληλότερο μέσο χοροδιδακτικής. Στα μαθήματα και ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται κάποιος μπορεί να επιτευχθεί κατάκτηση του ελέγχου κίνησης, απομόνωση και ροή, ρυθμός, ενδυνάμωση και αντοχή στο σώμα,ελευθερία στο πνεύμα, ανάπτυξη χορογραφιών και χρήση ειδικών αξεσουάρ(extra tools). Διδάσκονται θέσεις,στάσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει ένας χορευτής. Ο διδασκόμενος εφοδιάζεται με τεχνικές γνώσεις, χορογραφίες και μουσική μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

 

 

 

Ναϊάδα Δ. Λιόλιου

Tribal Fusion και Egyptian Belly Dance δασκάλα και performer

Η Ναϊάδα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα μαθαίνοντας ανατολίτικο χορό με τη Νίκη Πουλοπούλου. Στην συνέχεια πιστοποιήθηκε ως δασκάλα στο oriental από την Ε.Χ.Ο.Ε ενώ ενεργοποιήθηκε ως μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO.

Ταυτόχρονα άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια από Έλληνες και ξένους αναγνωρισμένους δασκάλους στο Trbal Fusion Belly Dance αλλά και στον αιγυπτιακό χορό της κοιλιάς.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τα δυο αυτά είδη χορού διδάσκοντας σε σεμινάρια και μαθήματα, αλλά και ως Performer. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς oriental και tribal ομαδικά και solo, καθώς και έχει πάρει μέρος σε πολλά φεστιβάλ όπως στο Tribalnatyam Festiva2, Bollywood and Multicultural Festivall , Οriental Passion Festival. Τον Σεπτέμβριο στο μεγάλο ταξίδι της στην Ταϊλάνδη έδωσε το πρώτο της σεμινάριο στο εξωτερικό στην σχολή του Chiang Mai College of dramatic art.

Πρόγραμμα

Tribal Fusion Belly Dance 1: Τρίτη 19:00 – 20:00 & Πέμπτη 19:30 – 20:30

Tribal Fusion Belly Dance 2: Τρίτη 20:00 – 21:00 & Πέμπτη 19:30 – 20:30

 

Η δασκάλα είναι υπεύθυνη για την κατάταξη κάθε μαθητή στο κατάλληλο τμήμα, κατόπιν συνεννόησης με το μαθητή και πιθανόν ενός διερευνητικού μαθήματος.

Δίδακτρα

Δίδακτρα: 35€/μήνα, drop in 10€

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες!

ARTSHUB

 ArtsHub

Μεγ. Αλεξάνδρου 3,
Δάφνη 172 35
Tηλ: 6948516110 - 6998420566
Email: info@artshub.gr

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συναινείτε με τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Pin It on Pinterest