Επιλογή Σελίδας
             

Μοντέρνος Χορός για Παιδιά

Το μάθημα αυτό συνδυάζει στοιχεία από πολλά ήδη χορού όπως hip-hop, jazz, waacking, σύγχρονο και χαρακτηρίζεται από εναλλαγές διαφορετικών ποιοτήτων. Είναι ένας έντονος, δυναμικός χορός που βοηθάει τους μαθητές να διασκεδάσουν, να εκτονωθούν, να εκφραστούν, να αφεθούν, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους και τη μουσικότητα τους, καθώς και να μάθουν να δουλεύουν με σωστές κινησεολογικές ποιότητες. Στο μάθημα γίνεται προθέρμανση, τεχνική, χορογραφία, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, αποθεραπεία.
(Παιδιά έως 12 ετών)

Μερίνα Κεραμιδά

Χορεύτρια, Δασκάλα χορού, Χορογράφος

Η Μερίνα έχει σπουδάσει Φιλόλογος στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παράλληλα δεν άφησε στιγμή την αγάπη της για το χορό. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια  με κορυφαίους δασκάλους και χορογράφους  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως οι Jordy Sparideans, Galen Hooks, Aliya Janell, Yiannis Marshall Μec Giasar, Rudi Smit, Camillo Lauricella, Brian Friedman, Nika Kljunτα λαμβάνοντας μέρος στα Summer Street Dance Camp 2011, Whes Dance Convention 2015 και 2016 στην Ιταλία, Dance revolution street camp 2015, ΝΜDF Dance Convention Athens 2017 και 2018 και άλλα.

Ως χορεύτρια έχει χορέψει σε αρκετά video clips, στο TEDx event, στα βραβεία MAD, στα Madwalk, στην ημέρα θετικής ενέργειας στο ΟΑΚΑ, στο Colour Day Festival, καθώς και σε τηλεοπτικά σόου όπως το X-Factor, to Star Academy αλλά και σε πρωινές εκπομπές στο πλάι γνωστών τραγουδιστών.

Διδάσκει commercial, street jazz, heels και συνδιάζοντας τις γνώσεις της στα street styles και τον σύγχρονο χορό διδάσκει μοντέρνο χορό σε παιδιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

30€ (από 40€) ο 1ος μήνας,

55€ (από 70€) το 1ο διμηνο ή 80€ (από 90€) το 1ο τρίμηνο

Μόνο για νέες συμμετοχές

Πρόγραμμα

Πέμπτη
17:30-18:30 

Δίδακτρα
40€/μήνα
70€/δίμηνο
90€/τρίμηνο
 

ARTSHUB

  

ArtsHub

Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη 172 35
Tηλ: 213 090 7816 από σταθερό
69 4851 6110 από κινητό
Email: info@artshub.gr

 

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συναινείτε με τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Pin It on Pinterest