Μοντέρνος Χορός για Παιδιά

Το μάθημα αυτό συνδυάζει στοιχεία από πολλά ήδη χορού όπως hip-hop, jazz, waacking, σύγχρονο και χαρακτηρίζεται από εναλλαγές διαφορετικών ποιοτήτων. Είναι ένας έντονος, δυναμικός χορός που βοηθάει τους μαθητές να διασκεδάσουν, να εκτονωθούν, να εκφραστούν, να αφεθούν, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους και τη μουσικότητα τους, καθώς και να μάθουν να δουλεύουν με σωστές κινησεολογικές ποιότητες. Στο μάθημα γίνεται προθέρμανση, τεχνική, χορογραφία, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, αποθεραπεία.
(Παιδιά έως 12 ετών)

Μερίνα Κεραμιδά

Χορεύτρια, Δασκάλα χορού, Χορογράφος

Η Μερίνα Κεραμιδά, έχει παρακολουθήσει πληθώρα μαθημάτων και σεμιναρίων  με κορυφαίους δασκάλους και χορογράφους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εντός άλλων, έχει εκπαιδευτεί στο “Whes Dance Convention’’ 2015 και 2016 στην Ιταλία, στo ‘’ΝΜDF Dance Convention’’ 2017, 2018 και 2019 καθώς και στις σχολές ‘’My way dance center’’ και ‘’Topone’’ στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου εμβάθυνε στα street styles καθώς και στο χορό σε τακούνια (heels dance).

 Ως χορεύτρια, έχει χορέψει σε  video clips, συναυλίες και μουσικές σκηνές, στο “TEDx event’’ του Παντείου Πανεπιστημίου, στα “Mad Awards”, στα “Madwalk”, στην ημέρα θετικής ενέργειας, στο “Color Day Festival”, καθώς και σε τηλεοπτικά show όπως το “X-Factor”, στο πλάι γνωστών τραγουδιστών. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός,η Demy, η Νατάσα Θεοδορίδου κ.α.

Aγαπάει πολύ τη διδασκαλία και εξειδικεύεται στο commercial jazz, τα heels και το θεραπευτικό αυτοσχεδιασμό.

 

ARTSHUB

 

ArtsHub

Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη 172 35
Tηλ: 213 090 7816 από σταθερό
69 4851 6110 από κινητό
Email: info@artshub.gr

 

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συναινείτε με τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Pin It on Pinterest