Μοντέρνος Χορός για Παιδιά

Θέλετε μία χαρούμενη αερόβια δραστηριότητα για το παιδί σας με σημαντικά οφέλη μέσα από χαρούμενα παιχνίδια με μουσική, χορογραφίες και ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας; Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας!

14 + 1 =

Μοντέρνος Χορός για αγόρια και κορίτσια 4,5-7,5 ετών

Μάθημα με σημαντικά οφέλη για τις μικρότερες ηλικίες. Ο μοντέρνος χορός βοηθά πολλαπλά στην υγιή ανάπτυξη ενός παιδιού. Το παιδί μαθαίνει να δραστηριοποιείται και να γυμνάζεται ενώ παράλληλα διασκεδάζει ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική! Χαίρεται να εκφράζει αυτό που νιώθει μέσα από τις κινήσεις του σώματος του.
Ο μοντέρνος χορός βοηθάει στην καλή φυσική κατάσταση και χαρίζει ευλυγισία. Επίσης βελτιώνει τη συγκέντρωση σε ένα συγκεκριμένο στόχο και αυξάνει την αντίληψη των παιδιών.
Έτσι μαζί με τους μικρούς μας φίλους στοχεύουμε στο να αναπτύξουν κάποιες από τις βασικές αρχές του χορού μέσα από ευχάριστα παιχνίδια με μουσική, μικρές χορογραφίες και ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας.
 

Μοντέρνος Χορός για παιδιά έως 13 ετών

Είναι ένας έντονος, δυναμικός χορός που βοηθάει τους μαθητές να διασκεδάσουν, να εκτονωθούν, να εκφραστούν, να αφεθούν, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους και τη μουσικότητα τους. Το μάθημα αυτό συνδυάζει στοιχεία από πολλά ήδη χορού όπως hip-hop, jazz, waacking, σύγχρονο.
Στο μάθημα γίνεται προθέρμανση, τεχνική, χορογραφία, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, αποθεραπεία.

Μαρίνα Σπύρου

Δασκάλα χορού, Χορεύτρια, Χορογράφος

Η Μαρίνα Σπύρου, έχει φοιτήσει στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου και έχει εκπαιδευτεί στο Millennium Dance Complex και στα Mihran K. Studios, MOB HQ Dance Studio στο Λος Αντζελες όπως και  στo Laine Theatre Arts στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια  με κορυφαίους δασκάλους και χορογράφους τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ως χορεύτρια, έχει χορέψει σε  video clips, συναυλίες και μουσικές σκηνές, στα MAD VMA Music Awards, και σε άλλα show στο πλάι γνωστών τραγουδιστών.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η διδασκαλία!  Εξειδικεύεται στο hip-hop, commercial, jazz funk , heels, σύγχρονο, μπαλέτο και μουσικοκινητική .

 

ARTSHUB

 

ArtsHub

Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη 172 35
Tηλ: 213 090 7816 από σταθερό
69 4851 6110 από κινητό
Email: info@artshub.gr

 

Pin It on Pinterest