Επιλογή Σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσφορά Μαΐου 

Μάθε Dancehall τώρα μόνο με 10€ για τον Μάιο!

Η προσφορά ισχύει μόνο για νέες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Εγγραφή δωρεάν.

Κάθε Τετάρτη 18:30 – 19:30.

 ☎️ 694 851 6110,  📩 φόρμα επικοινωνίας

Dancehall

Το Dancehall είναι ένας δυναμικός και νεανικός ‘street style’ χορός της Jamaica, με στοιχεία από την τοπική κουλτούρα και τρόπο ζωής. Με αφρικάνικες επιρροές, εξελίχθηκε κυρίως μέσα από πάρτι που γίνονται στους δρόμους και γειτονιές με σκοπό τη διασκέδαση!

Εμφανίστηκε στα τέλη των 70’s και μέσα των 80’s στους δρόμους του Κίνγκστον της Τζαμάικα. Δημιουργός του είναι ο Bogle, όπου χάρη σε αυτόν, το Dancehall έγινε γνωστό ανά τον κόσμο. Ο χορός των Τζαμαϊκανών έχει επηρεασθεί και από την αφρικανική κουλτούρα. Αφρικανοί που έζησαν χρόνια εκεί μετέδωσαν και δίδαξαν αφρικανικά βήματα (afro steps) των χορών τους. Το Dancehall όμως εξελίχθηκε κυρίως μέσω των πάρτι σε γειτονιές (block parties), τα οποία λάμβαναν χώρα στους δρόμους του Κίνγκστον. Εκεί συγκεντρώνονταν χορευτές του Dancehall, όπου κάποιος Dj έπαιζε τη δική του μουσική ή μουσική με όργανα της τζαμαϊκανής κουλτούρας. Ο κάθε χορευτής παρουσίαζε τις χορευτικές του ικανότητες και αυτοσχεδίαζε.

Το Dancehall είναι χορός που χρησιμοποιείται σε πάρτι, σκηνικές παραστάσεις και video clips. Στόχος του μαθήματος είναι ο καθένας να γνωρίσει την κουλτούρα του dancehall και να διασκεδάσει χορεύοντας, αναδεικνύοντας και τη δική του προσωπικότητα!

Πρόγραμμα

Τετάρτη 18:30 – 19:30

Δίδακτρα

Δίδακτρα: 25€/μήνα, drop in 10€

 

 

 

Μαρία Σαψή

Χορεύτρια και Δασκάλα Χορού

Η Μαρία ξεκίνησε σε μικρή ηλικία την ενασχόληση με τον χορό και εξαρχής κατάλαβε την αδυναμία της προς τα Street Styles…Ξεκίνησε με Hip Hop ,Breaking και στην συνέχεια γνώρισε το Dancehall ,ενώ άρχισε να διδάσκει στην ηλικία των 18.
Μέλος πλέον των «Bumaye ” το πρώτο dancehall crew που ιδρύθηκε στην Αθήνα διαδίδει την αγάπη και το πάθος της για τον χορό και το Dancehall!
Έχει λάβει μέρος σε πολλά workshops όπως στο SDK dance camp 2014 Groovylish dance camp 2015, στο 2016 Big up kemp Europe 2016, 2017 Orville,global bob,blacka di danca με τους Shelly, Physs, Niako, Crazy Hype, Craig Black eagle, Nick black eagle , Katrin Wow, Queensy, Lil Gbb, Rafa , Neguin, και άλλους χορευτές και δασκάλους. Έχει κερδίσει διακρίσεις όπως: 1st place dancehall master weekend choreo contest 2015, 1st place dancehall master weekend 2vs2 2016, 1st place 1vs1 TDF thessaloniki 2017 και 1st place 3vs3 TUN IT UP 2017.

 

ARTSHUB

 ArtsHub

Μεγ. Αλεξάνδρου 3,
Δάφνη 172 35
Tηλ: 6948516110 - 6998420566
Email: info@artshub.gr

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συναινείτε με τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Pin It on Pinterest