Επιλογή Σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Body Consciousness

 the flow of breath !!

Μέσα από τη συνειδητή και οργανική κίνηση πλάθω, τεντώνω το σώμα μου, χαλαρώνω το νευρικό σύστημα, διευρύνω την αναπνοή μου, ακούω όλο το σώμα μου . Μέσα από τις ασκήσεις χαλάρωσης, δημιουργώ χώρο μέσα μου.

Ενεργοποιώ τη σύνδεση με το εσωτερικό κομμάτι του εαυτού μου, νιώθω την καρδιά μου. Συνδέομαι με την ενέργεια της γης, αποδέχομαι τη στήριξή της και ενδυναμώνω την εμπιστοσύνη μου. Εντοπίζω τις περιοχές του φυσικού σώματός μου που έχουν μαζέψει τη στάσιμη ενέργεια, ώστε να αναδημιουργήσω νέα ρευστότητα , στο νοητικό- συναισθηματικό- πνευματικό και φυσικό σώμα μου.

Καθαρίζω τις ενέργειες που είναι συνδεδεμένες με το παλιό σχήμα της προσωπικότητάς μου, ώστε να απελευθερώσω και να μετασχηματίσω την ενέργειά μου προς τη νέα κατεύθυνση της ζωής μου που νιώθω συμβατή με την καρδιά μου. Ενεργοποιώ τη δημιουργικότητά μου, γίνομαι πιο υπεύθυνος/η για ότι επιθυμώ να δημιουργήσω. Κάνω καινούριες επιλογές, ώστε να απολαμβάνω και να χαίρομαι περισσότερο τη ζωή μου.

Μια διαδικασία αυτογνωσίας που απευθύνεται σε όσους θέλουν να έρθουν συνειδητά πιο κοντά στον εαυτό τους και να νιώσουν ευελιξία και πιο γειωμένοι μέσα στο σώμα τους..

Με χαλαρά ρούχα!

 

ΥΛΗ ΚΥΚΛΟΥ

Στον κύκλο των 6 συναντήσεων του Body Consciousness θα δοθούν εργαλεία και πρακτικές που βοηθάνε στη διεύρυνση της αντίληψης μας, του πώς λειτουργεί η επικοινωνία με το εσωτερικό κομμάτι του εαυτού μας, πως επιτρέπουμε να ακούμε και να νιώθουμε με τη  καρδιά μας.

θα χαϊδέψουμε και θα εισχωρήσουμε μέσα στο κάθε κύτταρο μας, με την αναπνοή μας, θα μάθουμε πώς να  είμαστε απλά κοντά στον εαυτό μας, ενδυναμώνοντας την ενέργεια της αποδοχής και της αγάπης χωρίς όρους.

Θα απελευθερώσουμε τις παλιές ενέργειες και εικόνες ώστε να δημιουργήσουμε χώρο για τις νέες επιλογές μας – αυτές που είναι πιο κοντά σε ποιότητες της ψυχής μας – πιο γειωμένοι, με μεγαλύτερη χαρά προς την ίδια τη ζωή μας!!

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του νέου κύκλου 6 συναντήσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για επιπλέον πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας.

Δίδακτρα

140 ευρώ ο κύκλος 6 συναντήσεων

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες!

Silvia Macchi

Performer- Χοροθεραπεύτρια και Χορογράφος

H Silvia Macchi γεννήθηκε στην Ρώμη. Είναι Performer-olistic dance therapist και Χορογράφος της Καλλιτεχνικής Δράσης και παράστασης του Synergy of Art. Από το 1985 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Άρχισε τις σπουδές στον κλασικό χορό από παιδί με την μητέρα της, σολίστ της Όπερας της Ρώμης. Ερευνά τις ανθρώπινες συμπεριφορές και έκφραση της οργανικής κίνησης πέρα από τις φόρμες της κλασικής και μοντέρνας παιδείας . Σπούδασε Art-Design στο I.S.I.A στη Ρώμη Παράλληλα μελέτησε διαφορετικές τεχνικές χαλάρωσης , οραματισμού ,και αυτογνωσία.

Διδάσκει μια ολιστική προσέγγιση στην καλλιέργεια, την αντίληψη, τη συνειδητοποίηση και την έκφραση του ανθρώπινου σώματος, το Body Consciousness σε σεμινάρια και ατομικές session για ενήλικες, νέους και παιδιά. Επίσης διδάσκει τις τεχνικές διαλογισμού και χαλάρωσης , για εργαζόμενους και στελέχη μεγάλων εταιρειών. Δημιουργεί μέσα στη φύση στο δικό της κέντρο il Nido Wellness στην Κέα.

Συμμετείχε ως performer : με το Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν για το έργο « Όρνιθες» του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Στο Dance Company A. Lyra στην Biennale της Βαρκελώνης ‘όπως και στο θέατρο Place του Λονδίνου . Με τον γλύπτη Κώστα Βαρώτσο στην performing art »πισίνα » . Χορογράφησε το video installation του εικαστικού Νίκου Μαυρίδη με τίτλο «Looking for a Place» που παρουσιάστηκε και βραβεύτηκε στην Biennale τη Βενετίας Santa Fe.

Το 2001 ίδρυσε το Synergy of Art. Όλα τα έργα της βασίζονται στη διαδικασία του Body Consciousness . “Orizon”, μια παράσταση που υποστηρίχτηκε και βραβεύτηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής “Deva”, συμμετοχή στο διεθνές φεστιβάλ του σωματείο Ελλήνων Χορογράφων. “Portes” , παρουσιάστηκε στο θέατρο της Σχολής Καλών τεχνών του Πολυτεχνείου Αθηνών. » Memoria Cellular» στην Gallery Marneri της Αθήνας.

Οι αρχαιολογικοί και φυσικοί χώροι είναι μια από τις προτεραιότητες της έρευνάς της που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ,σε σχέση με τα στοιχεία της φύσης και το αρχαίο πνεύμα, δημιουργώντας δράσεις και performance που εκτιμούν το τελετουργικό σε σχέση με την ενέργεια της φύσης και της γης . Στην φημισμένη και μαγευτική σπηλιά Δρογανάτι στο νησι της Κεφαλονιάς παρουσίασε το έργο «Ηχομετάλαξη», στο Ναό της Αρτέμιδος «Generator», στο αρχαιολογικό νησί και αρχαίο θέατρο της Δήλου «Metamorphosis», στον Ναό της Αφαίας στην Αίγινα για δύο συνεχή έτη »Energia 29 km. notio-ditika », »Nαός ». Στο αρχαίο μονοπάτι και το θέατρο της Καρθαίας στην Κέα «Tramsform «. Πάντα με τη συνεχή στήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου της Αθήνας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού.

ARTSHUB

 ArtsHub

Μεγ. Αλεξάνδρου 3,
Δάφνη 172 35
Tηλ: 6948516110 - 6998420566
Email: info@artshub.gr

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συναινείτε με τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Pin It on Pinterest